perjantai 18. kesäkuuta 2021

Koosta, pituudesta riippumatta pensasaitojen leikkaukset, pensasaitojen alasleikkaukset ja sopimuksen mukaan tarvittaessa leikkaustuotosten poiskuljetus siirtolavalla lukuunne

Koosta, pituudesta riippumatta pensasaitojen leikkaukset, pensasaitojen alasleikkaukset ja sopimuksen käteisen mukaan tarvittaessa leikkaustuotosten poiskuljetus siirtolavalla lukuunne tai haketus kohteessa



Olen leikannut pensasaitoja yli 40 vuotta, erilaisten on sitten kuusi- tai orapihlaja-aitojen leikkaamista


Hommat hoituvat, kun on käteistä sopimuksen mukaan ladottu kouraan aloitettaessa.

Pensasaidan kuten puunkin leikkauksen hinta tapauskohtaisesti ensisijassa arvioimani pensasaidan pituuden, korkeuden, lajikkeen ja aidan maaston mukaan

Karkean tuntihinnan voin antaa kun näen kohteen. Kohteeseen voidaan tilata siirtolava minne eri hinnasta tuntihinnoitteluna pakkaamme ko leikkaustuotokset, jollei perhekuntanne talkoilla niitä sinne laita. Siirtolava on kohteessa pe-ma ja voitte maksaa sen joko heti tai niin että lasku tulee nimellänne 200-350 Tampereen talousalueella riippuen osoitteesta. Vaihtoehtoisesti voimme hakettaa tuntihinnoitteluna aitajätteen uusiokäyttöä varten paikalla esim marja-aroniat tmv, ei orapihlaja-aitaa.

Istutuksen / alasleikkauksen jälkeen säännöllinen leikkaus kasvattaa aidasta tuuhean ja hyvinvoivan. Liian pitkät leikkausvälit eivät haaroita kasvua, ja tällöin kasvaa risumainen harva aita. Risuaidaksi kasvanutta aitaa ei pystytä tyydyttävästi leikkaamaan muotoon, monasti päädytään  aidan kokonaan alasleikkaukseen.

e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291


Hinta määräytyy työn vaativuuden mukaan tapauskohtaisesti xx euroa alkava tunti / työntekijä riippuen tapauksesta ja siitä teenkö käsin vain konetyönä, sekä asian kiiruullisuudesta.
Konetyönä joko sovitaan sopimuksen mukaan urakkatapaan tai tuntityönä kulloisenkin tilanteen mukaan sähköpostilla vahvistaen.

Mieluiten yhteydenotot sähköpostilla se on selkeää ja täsmällistä ilmaisua, sillä kun tekee hommia niin ei kuule vaikka olisi känny rintataskussa, kun koneet pärräävät.

--------------------------
Erilaisissa kohteissa työkalut kohteen mukaan:




Huonoja perseaukisia asiakkaita en huoli, jotka kyselevät laskuun. En harrasta asiakkaiden pankkiirina toimintaa. Vain käteisasiakkaat kelpaavat. Tässä iässä ei haaskaa aikaa sellaiseen mistä pitää moneen kertaan palata asiaan, vaan asiat hoituvat laakista. 

En tee ilmaisia arviointimatkusteluita. Selkeintä on: Kun lähetätte kuvaa videota niin annan arvion ja sen päälle varauma lisätunnista 50€ alkava tunti.

Kun saavun kohteeseen niin vähimmäishinnoittelu 2 tuntia + siirtymäkorvaus osoitteen mukaan + tapauskohtainen työkalukorvaus ( Ei ne ilmaisia ole millä hommia tehdään). 

Pihapuutkin kaatuvat sopimuksen mukaan käteisellä edeten, muu on "jumalanpilkkaa" pahempaa rienausta ja ajanhaaskuuta. Perseaukisia en palvele, siihen aikani on liian arvokasta.

Kotitalousvähennysoikeus töistäni. Kuitti tilaussähköpostiinne.




----------------------------------------
-----------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti